17.08.2017

HMF 2017

Tusen takk til alle som kom på Hardanger Musikkfest 2017! Tilbakemeldingene fra publikum etter årets festival har vært overveldende, og det er med stor inspirasjon vi jobber frem mot neste festival. Temaet i 2018 er Natur / Endring, og datoene er 16.–21. mai.

Hardanger Musikkfest byr på spennende artister og fantastiske kunstnere som kaster seg ut i både kjent og ukjent farvann. I 2018 ønsker å feire den klassiske kammermusikken, det intime ved musikken og vil holde huskonserter i stover og tun. 

På programmet står noe av det vakreste fra kammermusikkrepertoaret: strykekvartetter av Haydn, lieder av Schubert og urfremføringer; kanskje morgendagens Grieg står på programmet. 

Musikalsk synergi, teknisk virtuositet, medrivende spilleglede og en frisk tilgang til det klassiske repertoaret kjennetegner Den Danske Strygekvartet som kommer tilbake til Hardanger. 

Ny norsk diktning møter moderne musikk når den norske trioen Poing kommer med Tomas Espedal / Bent Sørensens verk “De fire årstider”. 

Det blir grensesprengende folkemusikk hvor norske røtter møter orientalske impulser. 

Vi lever i en tid hvor mennesket belaster jordkloden mer enn noen generasjoner før oss. 

Våre avstøp på jorden kan gi katastrofale følger. Naturens overveldende kraft er lunefull og  programmet er inspirert av naturens forvandling og forandring. 

Hardanger Musikkfest 2018 vil feire naturen og fylle den med innhold, og fylle fjorden med musikk. 

Kom til Hardanger i pinsen og en festival som bringer deg nærare musikken! 

Pos People
Det Norske Solistkor
Allegria
Allegria
Augestad og Carstensen
Christensen og Forsberg
Cidervandring med Harald Alvavoll
Fergekonsert
Folkelokk
Kirkekonsert
Rolland
Åse Kleveland
Rolland og Kvammen
Oppskåka med Arnfinn Gursli Langesæter
Solistkoret i Kraftkatedralen
Sigrid Moldestad og Allegria